Dagis Muck~

Va iväg o träna ett schysst pass på http://www.ireneandersengym.com/ Idag och nöjd va jag oxå.. så.. det la där jag kommer vara Haha.. ska äta ihjälmig nu...
:P

Varsågoda latmaskar~

Bättra på erat ursäktsförråd en smula! Hehe

Källa: www.aftonbladet.se Är suget efter träning lågt och du hittar på undanflykter för att slippa? Never Give Up listar tio vanliga ursäkter du troligen använt - Haha men aftonbladet kanske kan hjälpa dig att röra på dököttet..

Ahh, PIZZA!.. fan ägg,knäckebröd med ost gröt och kreatin är inte så gott till frukost längre.. men hur ofta har man en spard pizza att ta på morgonen!? ALDRIG, isåfall är det någon annans pizza som är kvar, men de har aldrig hindrat mig från att ta!

Take care~


Fan vad mycket skit det är på teven...

Haha men skit i det nu, käkat som fan idag efter jobbet,
 och den äckliga mättnaden börjar försvinna nu o då växer suger för att sticka iväg o träna men det är dax att vila lite idag så de får la bli en soft slapp kväll hemma i soffan bara jag och Cezz,
 hunden asså ingen hotbabe som kallas Cezz haha...

 Fan just när jag trodde att det skulle bli en lugn kväll vill syrran snacka med mig.. yeye de la klart man gör det då~

Här har ni nåt att kolla på så ni inte dör av uttorkning.. uttråkning..man ska dricka mycket när man tar kreatin glöm inte det!


:devil:

Välkommen till min nya blogg!

Som kommer handla om mig och träningen med polare och andra sjuka saker jag hittar på med polarna, och självklart min hund Cezz! en rottweiler hane på 2 år, får se hur mycket sanning som kommer skrivas men jag lär ju knappast ta hänsyn till folks åsikter eller låta några detaljer bli bortglömda haha!


RSS 2.0